FIRMA
Vår nettadresse er: https://www.vareutvalg.no
Tekster og bilder er eid av selskapet, eller partnere og kan ikke kopieres uten tillatelse.

HANDEL
Det er viktig for oss i Vareutvalg at du som kunde blir fornøyd med opplevelsen av å handle hos oss. Dersom det er noe du lurer på, ikke er fornøyd med eller trenger hjelp til, send oss gjerne en mail på kundeservice@vareutvalg.no så skal vi hjelpe deg så fort som mulig.  

Ved å legge inn bestilling hos oss aksepterer du våre kjøpsvilkår. Vi oppfordrer derfor at du leser nøye gjennom teksten slik at du vet at handelen tilsvarer dine forventninger til oss.

PRISER
Samtlige av våre priser blir oppgitt i NOK, og er inkludert merverdiavgift, toll og frakt.

KJØP

Ved bestilling inngår du en kjøpsavtale først når Vareutvalg sender ordrebekreftelse på e-post. Ordrebekreftelsen genereres automatisk av databasen vår uten manuell kontroll. Ved eventuelle feil i ordrebekreftelse, som pris, antall eller størrelse, forbeholder vi i Vareutvalg retten til å korrigere dette. Er det ikke samsvar mellom bestilling og ordrebekreftelse, oppfordres kjøper å ta kontakt med oss så snart som mulig.

FRAKT
Det er fri frakt på alle bestillinger. Prisen du ser, er prisen du får.

LEVERING
Vi i Vareutvalg ønsker at du som kunde skal få en god opplevelse av handelen, dette gjelder også frakt og leveringstid. Ordrer blir sendt så raskt som mulig og er vanligvis fremme innen 7-14 arbeidsdager. Det kan forekomme lengre leveringstid på varer fra Kina med forsinkelser utenfor vår kontroll. Sporingsnummer medfølger på alle Ordre.

Vareutvalg fokuserer på miljøvennlighet, vi har derfor avtaler om droppshipping på produktene våre. Det vil si at varene blir sendt direkte fra produsent. Med dette sparer vi oss som mellomledd, og sparer miljøet for frakt og overbestilling. Dette fører til at varer som ikke blir solgt ikke blir stående på lager hos oss i evig tid, men produsenten kan selge produktene via andre kanaler. Det kan derfor være noe lenge leveringstid på noen av produktene. Ved å bestille varer som droppshippes sparer du miljøet. 

OPPLYSNINGER GITT I NETTBUTIKKEN
Vi i Vareutvalg ønsker å gi våre kunder så korrekt informasjon om våre produkter som mulig. Vi tar imidlertid forbehold om at det kan forekomme skrive/trykkfeil. Våre produktbilder må ansees som illustrasjonsbilder, og kan i tilfeller avvike noe fra realiteten. Ta gjerne kontakt om du ønsker flere bilder av produkter eller mer informasjon. Vareutvalg svarer ikke for utgifter som følge av feilaktig bruk eller misbruk av produkt som fører til skade på kjæledyret eller annet.

ANGRERETT
I henhold til angrerettloven (lov om opplysningsplikt og angrerett) har du som forbruker rett til å angre ditt kjøp innen 14 dager.

SKADEDE VARER OG REKLAMASJONSRETT
Når du mottar din ordre er det viktig å sjekke varene for skader eller defekter. Skulle varen være skadet eller ødelagt, kan du kontakte oss via E-post: kundeservice@vareutvalg.no for videre instruksjoner.